Remedy's Same Lake hint naar nieuwe game

Remedy's Same Lake hint naar nieuwe game

Remedy Entertainment lijkt aan een nieuwe game te werken, zo blijkt uit een tweet van creative director Sam Lake.

In de tweet is te zien hoe Lake tussen het luxaflex door spiekt. "Stil! Ik ben in mijn gloednieuwe schrijfkamer. Ik schrijf een nieuw verhaal. Je bent gewaarschuwd."

Aan wat voor game Remedy Entertainment werkt, is nog niet bekend. Het meest recente spel van de studio is Control, een paranormale thriller die eerder dit jaar verscheen. Andere games van de ontwikkelaar zijn Max Payne, Alan Wake en Quantum Break.

Remedy gaf eerder dit jaar wel aan nog altijd een vervolg op Alan Wake te willen maken. Daarbij kocht het bedrijf onlangs de rechten op de game terug van Microsoft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Pas op joh, hoewel ik t niet geheel met je oneens ben steven je zo wel af op een ban. Daarbij moet wel gezegd worden dat de hoeveelheid artikelen die bol staan van non-informatie, gebakken lucht en vooral ook spelfouten en soms zelfs complete onwaarheden de laatste tijd niet van de lucht is. En nou zal er vast wel weer een slimmerik zijn die een spel of grammaticafout in mijn reactie vind. Maar ik ben geen professional.

0
test

@denver Leg eens uit, vanwaar de kruistocht tegen de heer Musters?

0

Aanbevolen voor jou