'Remedy werkt mogelijk aan exclusieve PlayStation-game'

'Remedy werkt mogelijk aan exclusieve PlayStation-game'

Recente geruchten wijzen er op dat Remedy Entertainment mogelijk aan een exclusieve game voor PlayStation-consoles werkt.

De studio achter Control en Alan Wake heeft voor zover bekend vijf games in ontwikkeling. Twee van die games worden uitgegeven door Epic Games - volgens recente geruchten is één daarvan Alan Wake 2. De derde game is de shooter CrossfireX voor Xbox-consoles en pc.

Eén van de andere games zou wel eens een exclusieve PlayStation-game kunnen zijn. Niet alleen deelt Claire Bromley, global eternal producer van PlayStation, via LinkedIn diverse vacatures van Remedy, insider Shpeshal Ed meldt op Twitter ook dat het wel eens een exclusieve PlayStation-game kan zijn. Deze insider lekte eerder ook al uit dat Final Fantasy 7 Remake in maart naar PlayStation Plus zou komen.

Vooralsnog is niets bevestigd - CrossfireX is de enige game waar Remedy officieel aan werkt en over de andere spellen is nog geen aankondiging gedaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tjonge, ze zijn maar druk daar in Finland. Is nou geen enorme studio, hopelijk worden het niet té veel kleine teams. Maar heb een gigantische zwak voor alles van Remedy, dus ik wil het op voorhand al spelen.

0

Aanbevolen voor jou