Nieuws
control

'Remedy werkt mogelijk aan exclusieve PlayStation-game'

Eén van de vijf games die de studio in ontwikkeling heeft?

Geschreven door Michel Musters op
Recente geruchten wijzen er op dat Remedy Entertainment mogelijk aan een exclusieve game voor PlayStation-consoles werkt.

De studio achter Control en Alan Wake heeft voor zover bekend vijf games in ontwikkeling. Twee van die games worden uitgegeven door Epic Games - volgens recente geruchten is één daarvan Alan Wake 2. De derde game is de shooter CrossfireX voor Xbox-consoles en pc.

Eén van de andere games zou wel eens een exclusieve PlayStation-game kunnen zijn. Niet alleen deelt Claire Bromley, global eternal producer van PlayStation, via LinkedIn diverse vacatures van Remedy, insider Shpeshal Ed meldt op Twitter ook dat het wel eens een exclusieve PlayStation-game kan zijn. Deze insider lekte eerder ook al uit dat Final Fantasy 7 Remake in maart naar PlayStation Plus zou komen.

Vooralsnog is niets bevestigd - CrossfireX is de enige game waar Remedy officieel aan werkt en over de andere spellen is nog geen aankondiging gedaan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft houdt komende weken misschien een gamepresentatie Ontmoet de 'kast' van de Mortal Kombat-film
1

Reacties op: 'Remedy werkt mogelijk aan exclusieve PlayStation-game'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    COSMIC_TSAR

    • 6 april 2021 09:05
    Tjonge, ze zijn maar druk daar in Finland. Is nou geen enorme studio, hopelijk worden het niet té veel kleine teams. Maar heb een gigantische zwak voor alles van Remedy, dus ik wil het op voorhand al spelen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.