Remedy werkt aan nieuwe game in Alan Wake- en Control-universum

Remedy werkt aan nieuwe game in Alan Wake- en Control-universum

Remedy Games werkt aan een nieuwe game die zich afspeelt in hetzelfde universum als Alan Wake en Control.

Dat heeft de ontwikkelaar laten weten via zijn website. Het bedrijf deed dit kort nadat Awe, de nieuwe uitbreiding voor Control, werd aangekondigd tijdens de State of Play vorige week. In de dlc keert Alan Wake uit diens gelijknamige game terug, waardoor beide spellen nu deel uitmaken van hetzelfde universum.

"Al meer dan tien jaar hebben we een gekke droom", aldus het bericht van Remedy. "Het idee is dat de verhalen in sommige van onze games met elkaar verbonden zijn, een verbonden wereld van verhalen en gebeurtenissen met gedeelde personages en lore. Elke game staat op zichzelf, maar elke game maakt ook deel uit van een groter universum met spannende mogelijkheden voor cross-overs."

De 'Remedy Connected Universe' is door de toevoeging van Alan Wake aan Control realiteit geworden. "En dit is nog maar het voorzichtige begin. We werken al hard aan een nieuwe Remedy-game die zich ook afspeelt in dit universum." Meer details over deze game zijn er nog niet. Wel is al een tijdje bekend dat Remedy ook aan CrossFire X, de singleplayercampagne van de populaire shooter, werkt. Dit staat hoogstwaarschijnlijk echter los van dit gedeelde universum.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou