Remedy komt met twee uitbreidingen voor Control in 2020

Remedy komt met twee uitbreidingen voor Control in 2020

Remedy laat via een href="https://controlgame.com/control-community-blog-whats-new/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">persbericht</a> meer weten over toekomstige dlc’s voor Control. Het gaat hier om The Foundation en AWE, dit zijn betaalde dlc’s.

Beide uitbreidingspakketten introduceren nieuwe verhaalmissies, vijanden, gamemechanismes en locaties binnen The Oldest House. The Foundation gaat in op de geschiedenis van The Oldest House. Na een verzoek van The Board moet protagonist Jesse op pad gaan om uit te zoeken wat er zich onder The Bureau bevindt.

De tweede uitbreiding, AWE, neemt Jesse mee naar een nieuwe sector in The Oldest House, genaamd The Investigations Sector. Meer is er nog niet bekend over de dlc’s, maar er komt in december wel een nieuwe game-modus.

De nieuwe game-modus heet Expeditions, dit is een modus die spelers aan het einde van de game kunnen spelen. In deze modus moet Jesse Security Chief Arish helpen de mysterieuze Formation en de vreemde omgeving te verkennen. Hier wordt de speler geconfronteerd met de grootste uitdagingen die The Oldest House te bieden heeft. De Expeditions-modus is gratis voor alle spelers.

Watch on YouTube

Control is reeds beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat jullie dat plaatje van de roadmap er niet bij hebben gezet, want die artwork voor de AWE DLC lijkt wel extreem veel op Alan Wake. Zou er niet vanop kijken als een remaster van Alan Wake rond dezelfde tijd uitkomt.

0
test

@poklaan Waarom in godsnaam een remaster, gewoon een nieuw deel joh. Het origineel ziet er zelfs nu niet echt slecht uit.

0
test

@oropher Remedy heeft al geprobeerd om een publisher voor Alan Wake 2 te vinden maar niemand wil dat project financieren. Een remaster is relatief goedkoop en als het goed verkoopt kan het uitgevers overtuigen om een nieuw deel te financieren.

0

Aanbevolen voor jou