Remedy hint naar vervolg Alan Wake | Gamer.nl

Remedy hint naar vervolg Alan Wake | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is allemaal waar. Het gaat opnieuw gebeuren en in een andere stad, een stad genaamd Ordinary. Het gebeurt nu", luidt de tweet van Lake. Hij verwijst in de tweet naar een blog genaamd This House of Dream, in deze blog vertelt ene Samantha over een oud huis dat ze gekocht heeft. Er gebeuren allerlei onverklaarbare dingen in het huis en ze vindt gedichten en foto’s van een duiker. Dit is mogelijk een verwijzing naar Thomas Zane, een schrijver en duiker uit de eerste game.

De laatste post gaat over een droom van Samantha, ze beschrijft een figuur met dezelfde uiterlijke eigenschappen als Alan Wake: "Het was een man en hij was niet oud, het was een jonge man met donker haar, hij was eigenlijk erg knap. Ik herinner me dat hij een grappige jas droeg met ouderwetse elleboogverstevigingen". Verder is de man bang voor het donker en hij wil altijd alle lampen in huis aan hebben.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou