Remedy brengt Control: Ultimate Edition naar next-gen consoles en Steam

Remedy brengt Control: Ultimate Edition naar next-gen consoles en Steam

Remedy Entertainment heeft Control: Ultimate Edition aangekondigd. De game verschijnt op PlayStation 4, Xbox One, Playstation 5, Series X en op Steam.

Ultimate Edition bevat naast de hoofdgame en alle uitgebrachte gratis updates ook beide uitbreidingen, The Foundation en AWE.

De game is vanaf 10 september beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One en komt op 27 september na ongeveer een jaar exclusiviteit op Epic Games Store naar Steam. Dit najaar komt Control Ultimate Edition digitaal naar de next-gen consoles, waarna begin 2021 een fysieke versie verschijnt.

Ook onthult Remedy dat bezitters van Ultimate Edition een gratis upgrade krijgen naar de PS5- en Series X-versies.

Recent werd de AWE-uitbreiding onthuld, waarin het personage Alan Wake een rol speelt. Morgenavond om 18:00 uur worden de eerste 15 minuten van de uitbreiding getoond.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gezien het gebrek aan Halo (en in mindere mate Vampire) kan XSX wel wat goede content gebruiken tijdens de launch. Ik heb Control gemist en kijk er naar uit om het op de next-gen te ervaren, maar vind het dan wel weer jammer dat de fysieke versie pas in 2021 komt...

0
test

@Colt Ik las dat de game op de huidige generatie met nogal wat framerate problemen kampt. Dus deze op de volgende generatie spelen lijkt min ook top!

0
test

Helaas heb ik de dag 1 versie op disc. Leek toen mooi met steelcase. Zal wel niet in aanmerking komen voor de gratis upgrade, maar wil hem hoe dan ook nog eens next gen spelen. Wat een topgame

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Thx. Altijd fijn om eerst even uit te kunnen scheuren voor je genaaid wordt.

0

Aanbevolen voor jou