Remedy blijft bij Microsoft voor eventueel vervolg op Alan Wake | Gamer.nl

Remedy blijft bij Microsoft voor eventueel vervolg op Alan Wake | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Microsoft heeft er flink op ingezet om [Alan Wake] exclusief voor de 360 te krijgen. Zij zien het als een belangrijke titel voor hun portfolio. Daar past het ook goed in, net zoals andere spellen als Gears of War, Halo en Forza”, stelt Hakkinen. Hij benadrukte wel dat hij met Remedy “nog geen kans had gezien om naar Microsoft Game Studios in Redmond af te reizen en te praten over hoe de serie zich verder zal gaan ontwikkelen.”

Onlangs kwam de eerste downloadbare content voor Alan Wake uit, ‘The Signal’. Remedy werkt momenteel aan een tweede toevoeging, die de naam ‘The Writer’ draagt. Er is nog geen datum bekend voor de DLC, buiten dat deze aankomende herfst uitgebracht zal worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou