Remedy-baas: 'Hoe eerder we digitaal gaan, hoe beter' | Gamer.nl

Remedy-baas: 'Hoe eerder we digitaal gaan, hoe beter' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik denk niet dat de grote game-ervaringen verdwijnen," zegt Myllyrinne in een interview met magazine Edge, "maar hoe eerder we digitaal gaan als industrie, des te beter voor iedereen. Beter voor consumenten, beter voor ontwikkelaars en uitgevers. Mi chien is het niet zo'n goed idee voor winkels, maar aan de andere kant, als je tweedehands games verkoopt en mensen aanspoort om dat te doen, dan heb ik geen medelijden met je."

Downloadbaar

De studiobaas zegt dat de downloadbare uitbreidingen voor Alan Wake, The Signal en The Writer, zeer succesvol zijn gebleken. "Je voegt wat toe aan de waarde voor gamers. Maar ik denk dat je aan de andere kant erg voorzichtig moet zijn [met downloadbare uitbreidingen]: de game die je aflevert en in de handen van gamers legt, moet een betekenisvol einde hebben."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou