Nieuws
Turok

Remasters van Turok 1 en 2 komen naar Xbox One

Andere platforms worden geëvalueerd

Geschreven door Lucas May op

Ontwikkelaar Night Dive Studios heeft aangekondigd de remasters van Turok 1 en 2 uit te brengen op Xbox One. De informatie komt uit een bericht op Twitter.

In het bericht op Twitter wordt gemeld dat Night Dive op dit moment plant om Turok en Turok 2 uit te brengen voor Xbox One. Meer informatie over een releasedatum voor de games is nog niet bekend. In een ander bericht staat dat er wordt bekeken of de games ook op andere platforms uitkomen. Night Dive geeft aan hierover nog niets te kunnen bevestigen.

De ontwikkelaar bracht de remaster van de eerste Turok in december vorig jaar uit voor pc. Een Mac-versie is inmiddels ook verschenen. De remaster bevat verbeterde graphics, gameplay en levels. De tweede Turok krijgt volgens de studio dezelfde behandeling.

Night Dive werkt op dit moment ook aan een volledige remake van de klassieker System Shock. Dit wordt voor de studio de eerste keer dat ze een game volledig gaan herbouwen, in plaats van verbeteren.

Bron: Twitter

Dit artikel delen:

Lees meer

Overleven in de tweede aflevering van The Walking Dead: Michonne Dutch Comic Con '16
2

Reacties op: Remasters van Turok 1 en 2 komen naar Xbox One

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  pepsi

  • 30 maart 2016 11:42
  Ik zie maar weinig van een remaster, ziet er nog bijna exact hetzelfde uit als het origineel. Ik zie het nut niet echt van een remaster van zo'n oude game. Een remaster van een vorige generatie is vaak al slapjes, maar van een game van meerdere generaties terug heeft het weinig waarde vind ik. Een remake / reboot is dan meer op zijn plaats, in een nieuwe engine met graphics en gameplay die meer van deze tijd zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • casualkiller

  • 30 maart 2016 12:53
  Toevallig Turok 2 nog aangeschaft van de week.. op N64 :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.