'Remasters Mass Effect uitgesteld naar 2021'

'Remasters Mass Effect uitgesteld naar 2021'

Volgens href="https://venturebeat.com/2020/09/25/mass-effect-legendary-edition-is-still-coming-but-not-this-year/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Venturebeat </a>zijn de mogelijke remasters van Mass Effect uitgesteld naar volgend jaar.

De remasters, getiteld Mass Effect: Legendary Edition, zijn al verschillende keren gelekt bij winkels en ingewijden. Aanvankelijk werd verwacht dat de games in oktober zouden verschijnen, maar volgens verschillende bronnen is de collectie verplaatst naar 2021.

"De primaire factor die de ontwikkeling ophoudt, naast de pandemie, is de originele Mass Effect-game", meldt Venturebeat. "Die game is momenteel niet van dezelfde kwaliteit als de rest van het pakket. Het zou een slechte eerste impressie op nieuwe spelers maken en het zou fans mogelijk teleurstellen, die vervolgens niet de indrukwekkende upgrades voor Mass Effect 2 en 3 ervaren."

Bioware en EA zouden naast de graphics ook de gameplay van de rpg's aanpassen. Ook zou de multiplayermodus van Mass Effect 3 ontbreken.

Mass Effect: Legendary Edition is nog niet officieel aangekondigd en zou verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een remake zou wel interessant zijn, maar een remaster daarentegen niet.

0
test

@xeros Mee eens. Ik zou ook super enthousiast zijn geworden van een remaster van deel 1. Heb hem wel eens op 4k op PC gespeeld (ongeveer kwaliteit die je kan verwachten van een remaster) en dat viel me inderdaad tegen. De gameplay is wel verouderd maar ik vind het nog wel goed speelbaar en op sommige punten fijner dan de opvolgers

0
test

@melody Een remaster is vaak wel wat meer dan een hogere resolutie hoor. De textures zijn dan ook beter, special effects kunnen beter zijn, etc. Het klopt dat er wel degelijk remasters zijn die niets meer doen dan een resolutie upgrade. Maar zeggen dat een oude game op 4k "ongeveer kwaliteit die je kan verwachten van een remaster" is, is wel enorm kort door de bocht.

0
test

Ergens wel heel zielig hoor, we krijgen de laatste tijd alleen maar remakes en remasters.

0

@SuperDre Dus dat. Natuurlijk zijn het games die toen erg goed waren, en daardoor als nostalgisch voelen. Maar veel van deze developers hebben in de tussentijd weinig goeds uitgebracht. Dus vallen ze hierop terug. Het is een easy money grab. Een oude game pakken, een beetje oppoetsen, en dan voor 30 of 40 euro verkopen. Zeg maar wat ik doe met m'n oude scooter als ik hem wil verkopen.

0
test

@Djobba007 Het verschil is dat fans vragen om deze remasters. Jouw oude scooter vraagt niemand om, tenzij t een of ander zeldzaam model is of zo.

0

Aanbevolen voor jou