'Remasters GTA 4 en Red Dead opgeschort vanwege focus op GTA 6'

'Remasters GTA 4 en Red Dead opgeschort vanwege focus op GTA 6'

Rockstar zou hebben besloten om de remasters van Grand Theft Auto 4 en Red Dead Redemption voor nu op te schorten om zich volledig te kunnen richten op de ontwikkeling van Grand Theft Auto 6.

Dat claimt Kotaku te hebben vernomen van bronnen bekend met Rockstars plannen. De remasters zouden volgens die bronnen niet volledig zijn geannuleerd, maar zouden mogelijk pas weer na de release van Grand Theft Auto 6 in ontwikkeling gaan.

Eerder deze week meldde insider Tez2 dat Rockstar voorheen aan remasters van Grand Theft Auto 4 en Red Dead Redemption werkte, maar dat deze waren geannuleerd. Volgens hem zou dit vooral te maken hebben gehad met de negatieve feedback die Rockstar kreeg rondom de release van Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition.

Al het bovenstaande is niet officieel bevestigd. Wel is duidelijk dat er een nieuwe Grand Theft Auto-game in ontwikkeling is. Afgelopen februari kondigde Rockstar aan dat deze game wordt ontwikkeld, al ontbreken details nog. 

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Goede zaak, een remaster van GTA 4 zou ik wel waarderen, deze is op de consoles hopeloos verouderd, wellicht een opgepoetste versie van de PC versie, dat zou al heel wat zijn. Maar laat eerst GTA 6 maar komen!

0
test

@GeorgeBaker RDR toch wel wat meer. Heeft uberhaupt nooit een PC release gekregen.

0

Aanbevolen voor jou