Remaster van Sam and Max: Beyond Time and Space onthuld

Remaster van Sam and Max: Beyond Time and Space onthuld

Er komt op 8 december een remaster van Sam and Max: Beyond Time and Space uit.

De remaster verschijnt op Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam. Het betreft een heruitgave van het tweede seizoen van Telltale's serie gebaseerd op de klassieke gamepersonages Sam en Max. Dit seizoen kwam oorspronkelijk in 2007 uit.

In Beyond Time and Space volgen spelers het detectiveduo, bestaande uit een hond en konijn. Ze nemen het op tegen de Kerstman, proberen een uitbarstende vulkaan tegen te houden en krijgen het aan de stok met een Europese vampier.

Ontwikkelaar Skunkape Games levert de remaster. Zij verkregen in 2018 de rechten op Sam and Max. Telltale sloot immers zijn deuren. Eind vorig jaar bracht het bedrijf al een remaster van Telltale's eerste seizoen uit.

De remaster moet verbeterde graphics, dynamische lichtinval, verbeterde lipsynchronisatie, een nieuwe interface en 16:9-beeldverhouding bevatten. Ook is de audio van een remaster voorzien en kunnen controllers gebuikt worden. De remaster moet ongeveer 20 euro gaan kosten en komt zover bekend alleen digitaal uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sam & Max Hit the Road was vroeger een van mijn meest favoriete point 'n click adventures. Heb een aantal vervolgen wel een kleine kans gegeven, maar het pakte mij niet meer zo. Kan uiteraard de leeftijd zijn. . of gewoon andere writers/ stijltje.. kweenie.. Iemand ervaring met dit deel?

0

Tja, wat doe je als je een IP opkoopt maar niet de creatieve kracht hebt om er iets nieuws bij te bakken. Bestaande spullen een nieuw likje verf geven en als nieuw verkopen. In het geval van Sam & Max vind ik het ook wel best, ook bij Telltale was men niet in staat om te snappen wat S&M is zoals de geniale eeuwige kinderen bij Lucasarts dat wel begrepen - over de top cartoony. Het over de top gedeelte ontbreekt eraan, het is zo flauw en kleutervriendelijk allemaal. Nieuwe games zouden me alleen maar meer teleurstellen denk ik.

0
test

@gimbal2 Telltale games is juist opgericht door oude developers van Lucas Arts toen Lucas Arts besloot niet verder te gaan met het genre.

0

Aanbevolen voor jou