Rocksmith 2014 krijgt remaster in oktober | Gamer.nl

Rocksmith 2014 krijgt remaster in oktober | Gamer.nl

Ubisoft heeft op zijn forum laten weten dat er een remaster komt voor Rocksmith 2014.

De reden hiervoor is het vijfjarig bestaan van Rocksmith. Om dat te vieren is Ubisoft de afgelopen tijd bezig geweest met "speciale content", in de vorm van Rocksmith 2014 Remastered. Dit is een geüpdatete re-release voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Eigenaren van de huidige Rocksmith 2014-uitgave ontvangen een gratis patch om de nieuwe content te ontvangen.

De patch brengt volgens Ubisoft een hoop van de verbeteringen met zich mee waar veel spelers om gevraagd hebben. Zo hebben spelers de beschikking over een verbeterde zoekmachine om nummers mee te ordenen en wordt de mogelijkheid om eigen afspeellijsten te maken toegevoegd.

Nieuwe spelers krijgen bij aankoop van Rocksmith 2014 Remastered een code waarmee zes bonusnummers kunnen worden ontgrendeld. Eigenaren van de bestaande uitgave van Rocksmith 2014 kunnen de liedjes los aanschaffen.

De zes dlc-nummers zijn:

· Bob Marley & The Wailers – Three Little Birds
· Elvis Presley – Suspicious Minds
· FUN. – Some Nights
· Jackson 5 – I Want You Back
· Outkast – Hey Ya!
· Train – Drops Of Jupiter

Rocksmith 2014 Remastered ligt in oktober in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Macintosh. Een gratis patch met de nieuwe Remastered-content komt deze herfst uit voor eigenaren van Rocksmith 2014 op PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, pc en Mac.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou