Remaster van Quake nu beschikbaar

Remaster van Quake nu beschikbaar

Een remaster van de klassieke shooter Quake is sinds gisteravond beschikbaar.

Na diverse geruchten werd de nieuwe uitgave van het spel gisteravond tijdens QuakeCon aangekondigd. Het spel is beschikbaar op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Daarnaast kan de game via backward compatibility op PlayStation 5 en Xbox Series X en S gespeeld worden. Tot slot staat het spel op Game Pass.

De game ondersteunt op platforms die daar geschikt voor zijn nu een 4k-resolutie en kan in widescreen worden gespeeld. Het spel heeft nu dynamisch lichtgebruik, anti-aliasing, deph of field, verbeterde modellen en meer. Binnenkort komen er updates uit voor PS5 en Series X waarmee de game in native 4k en 120hz gespeeld kan worden.

Quake heeft lokale en online co-op. Naast de singleplayercampagne zitten de oorspronkelijke uitbreidingen er ook bij en bevat het spel twee nieuwe uitbreidingen die door Wolfenstein-studio MachineGames zijn gemaakt. Tot slot kan men ook mods downloaden zoals Quake 64. Er komen binnenkort meer mods beschikbaar.

Quake kost 10 euro, maar pc-gamers die het origineel hebben kunnen gratis upgraden. Op de website van Bethesda valt meer te lezen.

Naast Quake staan nu ook Quake 2 en Quake 3 Arena op Game Pass voor pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weer een remaster. Jammer. Wacht liever op Wrath: Aeon of Ruin. Die brengt in ieder geval vernieuwing.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Huilen met de pet op.

0

@Messtranor Wat loop je zelf te zeiken op een comment. Ik word helemaal ziek van die remasters. De afgelopen 10 jaar zijn er zoveel remasters uitgekomen en genres helemaal kapot gemolken. Ik begrijp dat ze geld willen verdienen maar ik word hier zelf niet blij van.

0
test

@Charlie Mopps iets minder azijn drinken, hoor. Het is een GRATIS update voor wie de game al heeft. En voor wie m nog niet had, heeft voor 10 € een moderne versie met alle uitbreidingen erbij. Dat is in ieder geval geen remaster voor de prijs van een nieuwe game. Er zullen vast mensen zijn die hier blij mee zijn. En misschien is het wel een aandachtstrekker voor een nieuwe game die binnenkort uitkomt. Kom kom... Dat is echt niet iets om over te klagen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Op de gamepass Nice!!!! Nou ik wordt steeds positiever over de gamepass moet niet gekker worden . Twaalf minutes hoor ik ook goede verhalen over. Gaan we nu dan eindelijk beginnen

0
test

@Roy36NL Ik was ook enthousiast. Om er daarna achter te komen dat Quake 3 Arena niet draait bij mij...

0

Aanbevolen voor jou