Remaster van BloodRayne Betrayal aangekondigd

Remaster van BloodRayne Betrayal aangekondigd

Er is een remaster in de maak van de sidescroller BloodRayne Betrayal, genaamd BloodRayne Betrayal: Fresh Bites.

De nieuwe versie moet allerlei verbeteringen bevatten ten opzichte van het origineel dat in 2011 uitkwam, waaronder volledig ingesproken stemmen. Laura Bailey en Troy Baker spelen wederom de rollen van Rayne en Kagan. Ook moeten de graphics in een 4k-resolutie afgebeeld worden op platforms die het ondersteunen.

BloodRayne Betrayal is ontwikkeld door WayForward. In plaats van de gebruikelijke third-person actie van eerdere BloodRayne-games, betreft dit een sidescrolling hack-and-slash game. 

BloodRayne: Betrayal vertelt het verhaal van Rayne die voor de Brimstone Society nog een laatste missie moet uitvoeren. Haar doelwit bevindt zich in een afgelegen kasteel waar een duister feest plaatsvindt. Met behulp van een mysterieuze vriend en leden van Brimstone moet Rayne het kasteel infiltreren, alle vijanden uitschakelen en een kwaadaardige leider stoppen.

Het spel komt op 9 september digitaal uit op PlayStation-consoles, Xbox-consoles, Nintendo Switch, Steam en GOG. Een fysieke versie voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch wordt door Limited Run Games uitgegeven.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De 3D games waren best tof. Het is dat die Limited Run games zo duur zijn anders had ik die versie wel fysiek willen hebben.

0

Ik ben vrij vanavond. Wil je wat drinken, klik dan op de link om mijn profiel met het telefoonnummer te vinden -- shorl.com/byfebysyruku

0

Aanbevolen voor jou