Nieuws

Remaster Phantom Dust vanaf vandaag gratis op Xbox One en Windows 10

Een cardgame zonder kaarten

Geschreven door Jacco Peek op
Aaron Greenberg, hoofd van het marketingteam bij Xbox, had in een tweet aangekondigd dat de remaster van Phantom Dust gratis te downloaden zal zijn. De game is nu gratis beschikbaar voor de Xbox One en Windows 10.

De actie-rpg verscheen voor het eerst op de originele Xbox in 2004. Op E3 2014 werd een remaster van de de game aangekondigd door Darkside Games, maar deze werd later geannuleerd door Microsoft. Vervolgens werd de game overgenomen door Microsoft Game Studios.

In de onderstaande trailer legt creative director Adam Isgreen uit wat de game inhoudt. Spelers stellen een set met vaardigheden samen op basis van drie verschillende categorieën, die hun aanvallen, verdediging en interactie met teamleden en de arena bepalen. In de online multiplayermodus kunnen spelers op elkaar inspelen door een doordacht team samen te stellen.

Spelers kunnen de game gratis downloaden op Xbox Live en in de Windows Store. De game ondersteunt Play Anywhere, waardoor progressie wordt overgedragen naar beide versies.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bungie-medewerkers spelen Destiny 2 thuis Daedalic Entertainment Games line-up 2017: The Pillars of the Earth en State of Mind
1

Reacties op: Remaster Phantom Dust vanaf vandaag gratis op Xbox One en Windows 10

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    DarkRuleR

    • 16 mei 2017 15:23
    Kleine foutje / aanpassing. De game is niet vandaag maar morgen beschikbaar.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.