Remake van Harvest Moon: A Wonderful Life in de maak

Remake van Harvest Moon: A Wonderful Life in de maak

Er wordt gewerkt aan een remake van de GameCube-game Harvest Moon: A Wonderful Life.

Het spel, dat in de zomer van 2023 uit moet komen, stopt de klassieke game waarin spelers het boerenleven ervaren in een nieuw jasje. Het lijkt er op dat het spel trouw blijft aan het origineel, al zijn de graphics wel verbeterd.

Net zoals in het origineel kunnen spelers voor hun gewassen en dieren op de boerderij zorgen, maar ook de dorpsbewoners leren kennen en zelfs een vrouw en kinderen krijgen. Personages worden daarbij zichtbaar ouder naarmate de tijd verstrijkt.

De Story of Seasons-games worden ontwikkeld door de makers van de oude Harvest Moon-games. Dat is dan ook de reden dat de remake Story of Seasons: A Wonderful Life heet. Vooralsnog is A Wonderful Life alleen voor Nintendo Switch bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helemaal top, laat maar komen! Heb friends of mineral town echt helemaal grijs gespeeld.

0
test

@Riyakuya dan wil je deze niet. Ben een HM fan van het eerste uur. Maar deze game vond ik echt zo saai en leeg. Voelde alsof het niet af was, de spelwereld leek wel een beta die nog gevuld moest worden. Ik keek hier destijds reikhalzend naar uit, maar het is een van mijn grootste tegenvallers allertijden. FoMT is daarentegen een topgame.

0
test

@Dokter Caspari ah nee dat is dan weer minder. Ik heb deze nooit gespeeld maar als het klopt wat je zegt zal het inderdaad geen goede game zijn.

0

Remake achter remake. Worden ze er zelf niet moe van? Maar lekker makkelijk geld blijven verdien toch.

0

Aanbevolen voor jou