'Remake van Max Payne 1 en 2 bevindt zich nog in conceptfase'

'Remake van Max Payne 1 en 2 bevindt zich nog in conceptfase'

De aangekondigde remake van Max Payne en diens vervolg bevindt zich nog in conceptfase.

Dat heeft ontwikkelaar Remedy Entertainment laten weten bij het bekendmaken van diens kwartaalcijfers. "De remake van Max Payne 1 en 2 bevindt zich in de conceptfase. Er wordt goede progressie geboekt met het project. We kijken er naar uit het geliefde personage naar een nieuwe generatie consoles en fans te brengen."

In april vorig jaar kondigde Remedy de remake van de twee actiegames aan. De remake komt in één pakket uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S en draaien op Remedy's Nortlight-engine. Afgelopen april werd ook al gemeld dat de games zich in conceptfase bevonden. Een releasedatum is niet bekend.

Rockstar Games is de huidige eigenaar van de Max Payne-franchise - zij leverden ook de derde game in de reeks. Remedy heeft een deal gesloten met Rockstar om de aankomende remakes mogelijk te maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben dat gedoe met remakes inmiddels wel een beetje beu. Wanneer gaan er weer eens een paar toffe, goed afgewerkte en innovatieve third party games komen?

0

@Riyakuya ja inderdaad, ben dat ook meer dan zat! Het wordt ook hoog tijd iets nieuws! Vind het zonde dat Half-life Alyx niet op de nieuwe PS- VR 2 komt. Anders had ik hem zeker gehaald.

0

Aanbevolen voor jou