Remake van platformer Joe & Mac: Caveman Ninja aangekondigd

Remake van platformer Joe & Mac: Caveman Ninja aangekondigd

Er wordt gewerkt aan een remake van de jaren 90-platformer Joe & Mac: Caveman Ninja. Het spel moet volgend jaar op pc en consoles verschijnen.

Naar welke consoles de game precies komt, of wat de precieze releasedatum is, werd nog niet aangekondigd. Wel is duidelijk dat de ontwikkeling in handen is van Mr. Nutz Studio, de ontwikkelaar van Asterix & Obelix: Slap Them All!, en dat het spel wordt uitgegeven door Microids.

Het gaat om een vernieuwde en uitgebreidere versie van de in 1991 uitgekomen arcadegame. Joe & Mac: Caveman Ninja verscheen oorspronkelijke in de arcade en kwam daarna ook naar consoles. Het oorspronkelijke spel en het vervolg zijn ook speelbaar via Nintendo Switch Online.

De nieuwe versie is niet alleen helemaal opnieuw ontwikkeld met verbeterde graphics en gameplay, het spel bevat ook een nieuwe 'adventuremodus' met nieuwe levels. Vooralsnog zijn alleen de screenshots hieronder uitgegeven.

Joe & Mac: Caveman Ninja
Joe & Mac: Caveman Ninja

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk. De prehistorische platformers van die tijd waren allemaal super, het is toch een stijl waar iedereen lekker kind kan zijn zonder zich ervoor te hoeven schamen. Joe & Mac, B.C. Kid (ook wel Bonk genaamd in andere landen), Chuck Rock, Prehistorik 1 & 2, allemaal toppertjes. (en ook meer puzzel-georienteerde games zoals Ugh!, Humans...)

0

Aanbevolen voor jou