Remaster Turok 2 nog altijd in ontwikkeling | Gamer.nl

Remaster Turok 2 nog altijd in ontwikkeling | Gamer.nl

De remaster van Turok 2: Seeds of Evil is nog altijd in ontwikkeling bij Night Dive Studios.

De studio werkte voorheen aan een nieuwe versie van System Shock 2, maar heeft ook de rechten voor de Turok-reeks gekocht en heeft al een remaster van de eerste Turok uitgebracht. Hoewel de studio een tijd geleden al de remaster van het vervolg werd aangekondigd, is het lange tijd stil geweest rondom de titel.


Nu doorbreekt Night Dive die stilte met een bericht op Steam. "Turok 2 komt er aan! Veel van jullie weten dat het lastig kan zijn om aan de rechten van deze kla ieke titels te werken en soms zorgen contractuele verplichtingen ervoor dat we niet zo transparant kunnen zijn. Daarom is het lang stil geweest."

"We weten dat er vraag is naar Turok 2 en hij is nog steeds in ontwikkeling", vervolgt het bericht. "Sterker nog, we zijn kort na de lancering van de eerste Turok aan het tweede deel begonnen. Turok 2 is een grotere game, meer vijanden, meer wapens, meer locaties en het belangrijkste: Turok 2 heeft een multiplayer." Night Dive laat weten dat de game uitkomt "wanneer hij klaar is".

Naast support voor hoge resoluties en widescreen krijgt Turok 2 ook verbeterde graphics en Steam-achievements.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou