Remake RayStorm mogelijk naar Xbox Live Arcade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Twee uitgelekte screenshots zouden aantonen dat de scrolling shooter RayStorm zijn opwachting maakt op Xbox Live Arcade. Het nieuws is nog niet bevestigd door ontwikkelaar Taito.

Taito heeft eerder onder andere remakes van Exit, Space Invaders en Arkanoid uitgebracht voor het platform. Een gebruiker van het NeoGaf-forum heeft via een bron zijn hand weten te leggen op een tweetal screenshots, die het bewijs moeten vormen dat RayStorm HD in de toekomst zijn opwachting zal maken op Xbox Live Arcade.

Serie

RayStorm werd in 1996 in de Japanse arcadehallen uitgebracht en kwam in 1997 naar de PlayStation 1 en Sega Saturn. Het spel is onderdeel van een serie die verder bestaat uit RayCrisis en de prequel RayForce, die na de andere twee uitgebracht werd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou