Remake MGS: Peace Walker krijgt online coöp | Gamer.nl

Remake MGS: Peace Walker krijgt online coöp | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kojima, bedenker en maker van de bekende Metal Gear Solid-spionagereeks, stuurde een foto de wereld in waarin Peace Walker op vier monitoren te zien is. Het is nog niet bekend of er ook een coöp in split-screen mogelijk is. "Tijdens het laden zullen verschillende dialogen van de bijbehorende personages voorbijkomen", aldus Kojima. In dezelfde aankondiging wist Kojima ook te melden dat niet alleen in de singleplayer, maar ook online de zestig frames per seconde behouden blijft.

MGS: Peace Walker is een onderdeel van de Metal Gear Solid HD Collection die voor de PS3 en Xbox 360 zal verschijnen. In de box zijn MGS: Sons of Liberty en MGS: Snake Eater - Subsistence  te vinden samen met de HD-remake van de PlayStation Portable-game Peace Walker. De box is vanaf 8 november te koop in Amerika; in Nederland komt de compilatie op 2 december uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou