Relic Entertainment toont korte in-game documentaires Age of Empires 4

Relic Entertainment toont korte in-game documentaires Age of Empires 4

Age of Empires 4 krijgt informatieve geschiedenisvideo's, genaamd Hands on History.

Spelers krijgen de video's te zien tijdens de campagne van de game. In een eerste video wordt uitgelicht hoe de klassieke katapult werkt. De game licht  verschillende onderwerpen uit, waaronder aspecten als het bouwen van kastelen, brandende pijlen en Middeleeuwse operaties.

Age of Empires 4 is volgens ontwikkelaar Relic Entertainment een spirituele opvolger van het tweede deel. Wel neemt de game de Age Up-mechaniek uit Age of Empires 3 over. Een andere toevoeging zijn de documentaires die spelers te zien krijgen tijdens historische gevechten.

In de afgelopen maanden onthulde de ontwikkelaar alle beschikbare beschavingen. Spelers kunnen aan de slag met het Heilige Roomse Rijk, de Russen, de Fransen, de Engelsen, het Sultanaat van Delhi, de Abbasid Dynastie, de Mongolen en de Chinezen.

Age of Empires 4 verschijnt op 29 oktober voor pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk, maar ik hoop dat het spel zelf maar goed is. Ik vrees dat de UI er dusver nogal de persoonlijkheid mist sinds het 'Less is More' idee probeert te volgen i.p.v. de mooi bewerkte bar dat oude RTS'en meestal op de bodem van het scherm hadden

0

Aanbevolen voor jou