Nieuws
Cyberpunk 2077 Wallpaper

'Releaseplannen Cyberpunk 2077 blijven onveranderd'

Team werkt sinds maart thuis

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Cyberpunk 2077 loopt nog steeds volgens planning voor de releasedatum in september. Dat heeft ontwikkelaar CD Projekt CD Red gezegd in een rapport.

In een rapport die onlangs is uitgekomen zegt de directeur van CD Projekt CD Red, Adam Kiciński, dat alles tot nu toe volgens planning loopt. De ontwikkelaars zijn drie weken geleden begonnen met thuiswerken en daar zijn volgens Kiciński nog geen problemen uit ontstaan.

"Onze doelen zijn niet veranderd; Allereerst willen we Cyberpunk 2077 in september uitbrengen. We voelen ons gemotiveerd en beschikken over de benodigde middelen om dit doel te bereiken,” zegt Kiciński. “We zijn ook van mening dat onze jarenlange strategie van het vermijden van schulden en het opbouwen van kasreserves ons goed hebben voorbereid om eventuele problemen, die in deze moeilijke tijden op ons wachten, het hoofd te bieden," voegde hij eraan toe.

Vorige week maakte Sony bekend dat de release van The Last of Us 2 was uitgesteld vanwege het coronavirus. Dit zorgde voor de angst dat Cyberpunk 2077 ook uitgesteld ging worden, vooral omdat de game eerder al vertraging opliep. Kiciński herhaalde daarom woensdag in het persbericht: "Onze plannen zijn niet veranderd - we zijn op weg naar de release van Cyberpunk in september."

Cyberpunk komt op 17 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen:

Lees meer

Permaban dreigt voor valsspelers in Pokémon Sword en Shield Rhythm Paradise-bedenker wil game voor Switch maken
1

Reacties op: 'Releaseplannen Cyberpunk 2077 blijven onveranderd'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Baukereg

    • 9 april 2020 13:36
    Crunchtijd dus.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.