Nieuws
dead rising 4

Update: Releasedatum voor Dead Rising 4 bevestigd door Microsoft

Net op tijd voor kerst

Geschreven door Lucas May op

Update: Microsoft heeft bevestigd dat Dead Rising 4 inderdaad op 6 december dit jaar gaat verschijnen voor Xbox One en Windows 10. Het bedrijf deed een uitspraak tegenover IGN.

Origineel Bericht: De releasedatum voor Dead Rising 4 is mogelijk gelekt. Volgens de Xbox Store gaat de zombiegame op 6 december dit jaar uitkomen.

De releasedatum stond eerder vandaag een aantal uren op de Dead Rising 4-pagina op de Xbox Store. Inmiddels is de releasedatum weer verwijderd. Het is mogelijk dat de datum nog niet bekend mocht worden gemaakt of dat deze foutief was. Een release op 6 december zou passen binnen de eerder aangegeven releaseperiode tijdens de feestdagen.

De nieuwste Dead Rising-game behoudt het concept van een grote open wereld uit Dead Rising 3 en laat speler nogmaals in de huid kruipen van fotograaf Frank West uit het eerste deel. De locatie is wederom Willamette, het dorpje uit het eerste deel. Ditmaal speelt de game zich echter af tijdens kerstmis.

Dead Rising 4 wordt dit najaar uitgegeven voor Xbox One en Windows 10. Gisteren verscheen een video met veertien minuten aan gameplaybeelden.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Yakuza 0 te zien in trailer en gameplaybeelden Verven met hamers in Paper Mario: Color Splash voor Wii U
0

Reacties op: Update: Releasedatum voor Dead Rising 4 bevestigd door Microsoft

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.