Releasedatum van Street Fighter 6 bevestigd

Releasedatum van Street Fighter 6 bevestigd

De releasedatum van Street Fighter 6 is bevestigd: de game komt op 2 juni 2023 uit.

De releasedatum lekte onlangs al uit via de PlayStation Store, waar de datum te vroeg werd gepubliceerd, maar tijdens The Game Awards werd het officieel aangekondigd. Daarnaast werd onthuld dat Dee Jay, Manon, Marisa en JP speelbare personages in de game zijn.

Er komen drie edities van het vechtspel uit. Naast de standaard editie met achttien personages is er ook een Deluxe Edition met een 'character pass' waarmee vier nieuwe personages worden toegevoegd en extra kleuren voor die personages, alsmede een bonus van 4200 Drive Tickets om in-game aankopen mee te maken. Tot slot is er een Ultimate Edition met een Year 1 Ultimate Pass. Daarin zit ook de eerder genoemde character pass, alsmede extra kostuums, twee arena;s en 7700 Drive Tickets.

Capcom kondigde onlangs een tweede bèta voor de game aan, die van 16 tot en met 19 december wordt gehouden. Spelers kunnen allerlei wedstrijden, toernooien en modi uitproberen, alsmede de mogelijkheid om een eigen personage aan te maken en vorm te geven.

Street Fighter 6 komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou