Releasedatum Uncharted-film naar voren geschoven

Releasedatum Uncharted-film naar voren geschoven

De releasedatum van de Uncharted-film is alweer veranderd. De film moet volgend jaar op 16 juli uitkomen in de Verenigde Staten.

Eerder werd de releasedatum van de film uitgesteld naar 8 oktober 2021, omdat de productie stil kwam te liggen vanwege het coronavirus. Nu is de datum met bijna vier maanden weer naar voren geschoven naar 16 juli. Eén van de redenen van het naar voren schuiven is het uitstel van het vervolg op Spider-Man: Far From Home, dat nu op 5 november volgend jaar moet gaan uitkomen.

De Uncharted-film is al sinds 2008 in productie en heeft al de nodige vertragingen opgelopen. De opnames van de film gebaseerd op de populaire PlayStation-games zijn pas dit jaar van start gegaan. Tom Holland gaat de rol vertolken van schattenjager Nathan Drake en Mark Walhberg speelt zijn mentor Sully. De regie ligt in handen van Ruben Fleischer (Venom).

De Uncharted-film moet nu op 16 juli volgend jaar uitkomen in de Verenigde Staten. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

7: Uncharted 4 A Thief's End Review

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sony zou iedereen gewoon een lol kunnen doen door de stekker eruit te trekken. 99% kans dat de fans het zullen haten en dat Sony alleen maar geld erop verliest.

0
test

@poklaan Sonic was toch ook een onverwacht succes?

0
test

@Ghost maar niet 12 jaar af aan in productie, ontelbaar vaak uitgesteld en er werd geluisterd naar de feedback wat een hele verbetering bleek voor sonic. Ben t met poklaan eens, hier zit ik al lang niet meer op te wachtten, denk velen al niet meer. Het is ook zn momentum kwijt van de games.

0
test

@Ghost Die hebben dan ook heel goed naar de feedback geluisterd. Bijna altijd als je een discussie over deze film ziet zie je mensen zeiken op de casting (Tom Holland als een jonge Drake, Mark Wahlberg als een jongere Sully) en dat het eigenlijk wel kut moet worden.

0

Aanbevolen voor jou