Releasedatum The Outer Worlds mogelijk gelekt op Steam

Releasedatum The Outer Worlds mogelijk gelekt op Steam

The Outer Worlds komt mogelijk op 6 augustus 2019 uit. Dat blijkt uit een vermelding op de Steam-database.

Daar viel bovengenoemde releasedatum namelijk kort te lezen, voordat het er weer van af werd gehaald. Hieronder is echter een screenshot van de changelog te zien dat aantoont dat de releasedatum er kort heeft opgestaan.

Wat er is gebeurd, is niet bekend. Mogelijk heeft Steam de releasedatum van de nieuwe game van Obsidian Entertainment ontvangen en deze per ongeluk te vroeg online geplaatst. Het kan ook om een simpele fout gaan.

The Outer Worlds werd aangekondigd en voor het eerst getoond op The Game Awards eind vorig jaar. De singleplayer-rpg speelt zich af in een compleet nieuw universum. De game combineert het rpg-genre met shooterelementen en komt naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game was in ontwikkeling voordat Obsidian werd opgekocht door Microsoft, waardoor The Outer Worlds op diverse systemen kan verschijnen.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk wordt ie goed, dan heeft Bethesda eindelijk weer eens een voldoende incentive (behouden marktaandeel) om een fatsoenlijke game af te leveren.

0
test

@TheChief Microsoft heeft Obsidian overgenomen

0
test

@armilo-theus Ik bedoelde dat deze game wel eens een Fallout-killer kon gaan worden. Een gedeelte van de mensen dat nu bij Obsidian hier aan werkt heeft ook aan de originele Fallout gewerkt (zoals in de reveal trailer ook werd gesteld, als steek onder water naar Bethesda) :)

0

Aanbevolen voor jou