Releasedatum Tales of Symphonia Remastered onthuld

Releasedatum Tales of Symphonia Remastered onthuld

Tales of Symphonia Remastered komt op 17 februari 2023 uit.

Dat werd onthuld middels een trailer. De wereld Sylvarant is in de greep van duistere wezens die Desians worden genoemd. Om ze te stoppen moet iemand genaamd de Chosen One de Tower of Salvation beklimmen. Lloyd gaat in deze actie-rpg op avontuur met Colette, de huidige Chosen One en tevens zijn jeugdvriendin. Het lot van twee met elkaar verbonden werelden staat op het spel.

Tales of Symphonia verscheen oorspronkelijk in 2004 op de GameCube, maar kwam later ook uit op PlayStation 2, PlayStation 3 en pc.

De remaster draait op Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch in dertig frames per seconde. Dat is opmerkelijk aangezien het origineel op de GameCube in zestig frames per seconde draaide. De remaster moet wel verbeterde graphics en gameplay bevatten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldige game, maar had liever een remake dan een remaster gezien

0
test

Ik kan er niet bij dat ook deze versie nog steeds maar op 30fps draait terwijl de Gamecube al wel op 60fps draait. Nog steeds de beste versie dus wat mij betreft. Verder is dit wel mijn favoriete Tales game en staat ook hoog in mijn best of all time lijstje :-)

0

Aanbevolen voor jou