Releasedatum Sonic Adventure en andere XBLA-games bekend | Gamer.nl

Releasedatum Sonic Adventure en andere XBLA-games bekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hydrophobia en Comic Jumper behoren tot 'The Game Feast', een nieuwe promotie van Microsoft voor Xbox Live Arcade. Deze games komen op respectievelijk 29 september en 6 oktober uit en kosten beiden 1200 Microsoft punten. Daarnaast vallen Pinball FX 2 en Super Meat Boy onder de actie, die respectievelijk 13 en 20 oktober uitkomen. Voor Super Meat Boy is nog geen prijs vrijgegeven. Pinball FX 2 zal gratis te downloaden zijn, hoewel er voor extra pinbalkasten in het spel wel betaald moet worden.

Sonic Adventure

In september, nog voordat The Game Feast begint, komen ook nog een aantal titels uit. Op 8 september verschijnen Plants Vs. Zombies en Dance! It's Your Stage voor respectievelijk 1200 en 800 Microsoft punten. Vanaf 15 september is een XBLA-versie van Dreamcast-game Sonic Adventure voor 800 punten te downloaden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou