Releasedatum Section 8: Prejudice bekendgemaakt | Gamer.nl

Releasedatum Section 8: Prejudice bekendgemaakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game kost 1200 Microsoft-punten of ongeveer 15 euro.. De PC-versie zal verkrijgbaar zijn bij verschillende digitale winkels zoals Steam en Games for Windows Live. De PlayStation 3-versie van Section 8: Prejudice verschijnt deze zomer, een exacte releasedatum voor die versie ontbreekt vooralsnog.

De shooter bevat een verhaalmodus van ongeveer vijf uur, een multiplayermodus voor 32 personen en een coöperatieve modus voor vier spelers die een combinatie is tu en de genres first-person shooter en tower defense. De verschillende modi zijn ieder speelbaar met computergestuurde bots en de game biedt dedicated servers op alle platformen.

Spelers van het originele Section 8 worden bovendien beloond wanneer ze deze sequel gaan spelen. Afhankelijk van het niveau dat ze op 20 april hebben bereikt in de eerste game, krijgen ze extra's voor hun uitrusting in Section 8: Prejudice.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou