Releasedatum Kingdom Hearts-dlc gelekt in nieuwe trailer

Releasedatum Kingdom Hearts-dlc gelekt in nieuwe trailer

Volgens een verwijderde trailer op de YouTube-pagina van Square Enix verschijnt de nieuwe Kingdom Hearts-dlc, genaamd ReMIND, op 23 januari 2020 voor PlayStation 4 en 25 februari voor Xbox One.

Op het YouTube-account van Square Enix dook een trailer op van de nieuwste Kingdom Hearts-dlc, niet veel later werd deze video op privé gezet. De video stond echter lang genoeg online voor alerte fans om de releasedatum te constateren. Volgens de trailer verschijnt de ReMIND-dlc eerst voor PlayStation 4 en later voor Xbox One.

Niet alleen de releasedatum kon worden afgeleid uit de video, er stond namelijk ook een beschrijving bij de video. In deze beschrijving stond het plot van de uitbreiding kort beschreven.

"ReMIND - Het andere verhaal dat zich ontrafelde tijdens de climax van Kingdom Hearts 3. Vlak voor het eindgevecht , vertrekt Sora vastberaden om Kairi te redden. Hij reist hiervoor af naar de begraafplaats van The Keyblade. Zonder lichamelijke vorm gaat hij op zoek naar het hart van de zeven Guardians of Light. Door de gevechten persoonlijk mee te maken, ontdekt Sora een waarheid die hij nooit had kunnen voorspellen. ", bericht Square Enix.

Hoewel de video snel offline werd gehaald, zijn er genoeg fans geweest die de video hebben bekeken. Volgens deze mensen waren er verschillende personages van de Final Fantasy-games te zien in de trailer. Het gaat hier in elk geval om Aerith, Leon en Yuffie. Er is helaas nog niks bevestigd, daarvoor moet de video eerst van privé af worden gehaald.

De trailer is natuurlijk overal alsnog opgedoken. Check hem hieronder.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou