Nieuws
Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo verschijnt op 25 maart

Verschijnt op PlayStation 5 en pc

Geschreven door Michel Musters op
Ghostwire: Tokyo is vanaf 25 maart verkrijgbaar.

Dat hebben uitgever Bethesda en ontwikkelaar Tango Gameworks aangekondigd. Mensen die de digitale Deluxe Edition van de game aanschaffen, krijgen drie dagen eerder toegang tot de game, alsmede bonuscontent in de vorm van de Shinobi Outfit, Kunai-wapen en Streetwear Fashion Pack.

Vanavond om 23:00 uur Nederlandse tijd wordt er op het PlayStation YouTube-kanaal meer van het spel getoond. Hieronder staat de video waarin de beelden vanaf die tijd zijn te zien.

Ghostwire: Tokyo wordt ontwikkeld door Tango Gameworks, de studio achter The Evil Within. Die studio wordt aangestuurd door Shinji Mikami, een van de hoofdontwikkelaars en bedenkers van de Resident Evil-reeks, maar zover bekend heeft hij niet aan Ghostwire: Tokyo gewerkt. Tango is onderdeel van Bethesda, dat inmiddels is overgenomen door Microsoft, maar Ghostwire: Tokyo is een van de games die tijdelijk exclusief op PlayStation 5 (en pc) verschijnt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Suicide Squad: Kill the Justice League mogelijk uitgesteld naar 2023 Rocket League Sideswipe seizoen twee van start gegaan
0

Reacties op: Ghostwire: Tokyo verschijnt op 25 maart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.