Releasedatum Fast and Furious Crossroads onzeker na uitstel film

Releasedatum Fast and Furious Crossroads onzeker na uitstel film

Het is niet meer duidelijk wanneer de game Fast and Furious Crossroads uitkomt nadat recentelijk de negende Fast and Furious-film is uitgesteld.

De film had eigenlijk deze zomer uit moeten komen, maar vanwege de gevolgen van het coronavirus is de release uitgesteld naar april 2021. Om mee te liften op het succes van de film had de game Fast and Furious Crossroads op 27 mei uit moeten komen, maar het is nu onduidelijk of dat nog gaat gebeuren.

Codemasters laat dat weten aan USGamer. De uitgever meldt dat het meer duidelijkheid geeft over de toekomst van het spel op een later moment.

Fast and Furious Crossroads laat spelers racen in allerlei actiescènes, waarbij verschillende acteurs uit de films hun rollen voortzetten in een spannend verhaal. Zo zijn Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson in de game te zien. Spelers halen allerlei stunts uit en moeten een nieuwe bedreiging zien te verslaan.

De game wordt ontwikkeld door Slightly Mad Studios, bekend van de Project Cars-games. Onlangs werd de studio gekocht door Codemasters. Het spel is in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou