Releasedatum en trailer voor Star Wars: Battlefront-dlc Outer Rim | Gamer.nl

Releasedatum en trailer voor Star Wars: Battlefront-dlc Outer Rim | Gamer.nl

Electronic Arts en Dice hebben een releasedatum aangekondigd voor de eerste dlc voor Star Wars: Battlefont. De Outer Rim-inhoud is vanaf 22 maart beschikbaar voor houders van de Season Pass. Andere gebruikers kunnen twee weken later, op 5 april, aan de slag met de dlc.

In een bijbehorende trailer worden gameplaybeelden getoond van de nieuwe content. De beruchte premiejager Greedo en de rebelse smokkelaar Nien Nunb zijn de nieuwe speelbare personages. Vijf nieuwe wapens worden ook toegevoegd aan de game. Deze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet in de nieuwe Extraction-modus, waar de Rebels een pakket moeten veiligstellen voordat The Empire ze kan stoppen.

Eigenaars van de Outer Rim-dlc kunnen ook vechten op nieuwe maps in het paleis van Jabba the Hutt en een tweede map op de lavaplaneet Sullust, die spelers al bezochten in de originele game.

De Outer Rim-dlc zit inbegrepen bij de Season Pa van Star Wars Battlefront. Deze is beschikbaar voor 49,99 euro en bezorgt eigenaars onder andere content op de bekende Death Star. Star Wars Battlefront is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou