Nieuws
Code Vein

Releasedatum en pre-order bonus voor Code Vein

Inclusief Japanse trailer

Geschreven door Pablo Bool op
De releasedatum voor Code Vein is bekendgemaakt en daarnaast is er een Japanse releasetrailer geplaatst op YouTube.

De jrpg komt op 28 september naar Xbox One, PS4 en pc. In Japan verschijnen de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game één dag eerder.

In de Japanse trailer zien we cutscenes en een aantal hoofdfiguren. Daarnaast worden de extra's getoond die worden geleverd bij de collector’s edition. Zo krijgen fans een 17 cm groot beeld van Mia Carnstein met een wapen genaamd Blood Veil in haar hand, een artbook en een cd met 22 originele soundtracks.

Tevens krijgen spelers die het spel pre-orderen een God Eater wapenset. Ze ontvangen toegang tot de speciale blood veil 'Venous Claw' en een accessoireset met communicatiestempels voor multiplayer. Daarbij bevat de pre-orderbonus een aantal extra's voor een unieke personage-look en de ‘Harbinger’: een bloedcode met speciale kenmerken voor de eigenaar. PS4-gebruikers krijgen daarbij een Code Vein PS4-thema.

Onze redacteur Alicia Tai mocht de game al even spelen. In de hands-on preview vertelt zij: "Wie van genadeloze games houdt en de animatiestijl weet te waarderen, moet Code Vein zeker in de gaten houden."

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Red Dead Redemption 2 Collector's Box en per-order bonussen officieel bekend De vampier in videogames
0

Reacties op: Releasedatum en pre-order bonus voor Code Vein

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.