Releasedatum en details van Destiny-dlc Rise of Iron uitgelekt | Gamer.nl

Releasedatum en details van Destiny-dlc Rise of Iron uitgelekt | Gamer.nl

Nieuwe informatie over de aankomende uitbreiding voor Destiny is uitgelekt. De dlc, genaamd Rise of Iron, wordt op 20 september uitgebracht voor PlayStation 4 en Xbox One.

De releasedatum is ontdekt door Destructoid, die een voorbarige link op de officiële Destiny-website vonden. In die link staat dat Rise of Iron op 20 september 2016 voor PlayStation 4 en Xbox One wordt gelanceerd. Mogelijk betekent dit dat de uitbreiding niet meer beschikbaar wordt gesteld voor spelers van Destiny op Xbox 360 en PlayStation 3.

Meer informatie over de Rise of Iron-dlc is ook uitgelekt via een pagina van de Xbox Store. Daarop wordt de releasedatum bevestigd en staat gemeld dat de dlc een totale grootte van 14GB op Xbox One heeft. De pagina noemt ook dat de originele game en The Taken King vereist zijn om Rise of Iron te kunnen spelen. Volgens de Xbox Store bevat de uitbreiding onder andere nieuwe campaign-mi ies, quests, armor, gear, wapens, een verhoogd Light-level en een nieuwe vijandelijke factie.

Hiernaast onthult de pagina op de Xbox Store de eerste details over het verhaal van de uitbreiding. Rise of Iron speelt zich af in Old Ru ia, waar de zuidelijke muur is ingestort. Hierdoor kunnen gemuteerde versies van The Fallen de verschillende oude tombes beroven. Spelers worden in deze dlc begeleid door Lord Saladin en ontdekken het lot van de Iron Lords, die voorheen het gebied beschermde toen de muur werd gebouwd.

Vanavond om 19:00 uur organiseert Bungie een livestream waar het "volgend avontuur" voor Destiny wordt onthuld, deze wordt uitgezonden op het Twitch-kanaal van Bungie. Vermoedelijk laat de ontwikkelaar hier de eerste beelden van Rise of Iron zien.

Destiny Rise of Iron
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou