Releasedatum en beeldmateriaal van Smash Court Tennis 3 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Wanneer er gesproken wordt over tenni pellen, gaat het vrijwel altijd over Virtua Tennis dan wel Top Spin. Toch mag ook de Smash Court Tennis-serie langzamerhand in het rijtje noemenswaardige tenni pellen geschaard worden. Ontwikkelaar Namco Bandai heeft namelijk al enkele malen laten zien dat ze in staat zijn een zeer degelijke tennisgame op de markt te brengen.

Smash Court Tennis 3 verscheen het afgelopen kalenderjaar al voor de Playstation Portable. Het spel, dat we met een zeven beoordeelden, kenmerkte zich vooral door de behoorlijk realistische gameplay en de enorme spelduur. Helaas bleek het commercieel niet zo'n succes, maar blijkbaar zag Namco Bandai er toch nog genoeg heil in om een versie voor de Xbox 360 te ontwikkelen.

In de 360-versie van Smash Court Tennis 3, die vanaf 27 juni dankzij Atari in de winkels ligt, kun je in de huid kruipen van zestien profe ionele teni ers, gaande van Roger Federer en Rafael Nadal tot Maria Sharapova en Martina Hingis. Wederom zal getracht worden het realisme zo dicht mogelijk te benaderen en zal het mogelijk zijn zowel off- als online de nodige toernooien af te werken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou