Releasedatum Ancestors: The Humankind Odyssey onthuld

Releasedatum Ancestors: The Humankind Odyssey onthuld

De releasedatum van Ancestors: The Humankind Odyssey is bekendgemaakt. Ook is er een nieuwe video uitgebracht van het spel, waarin wordt verteld hoe de speler nieuwe gebieden moet ontdekken om zijn apenclan uit te breiden.

Private Division heeft onthuld dat Ancestors: The Humankind Odyssey op 27 augustus wordt uitgebracht voor pc. In december, ongeveer vier maanden na de pc-lancering, komt het spel ook uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Eerder deze maand werd al bekendgemaakt dat het spel op pc een jaar lang exclusief verkrijgbaar is op de Epic Games Store, voordat deze ook naar andere digitale pc-winkels komt.

Ancestors: The Humankind Odyssey speelt zich af tien miljoen jaar in het verleden, in het prachtige, maar meedogenloze gebied van Neogeen Afrika. In het spel moet de speler over een tijdsbestek van acht miljoen jaar zijn apenclan opbouwen, zijn territorium uitbreiden en zijn vaardigheden doorgeven aan de volgende generaties.

Er is ook

Watch on YouTube

uitgebracht in de driedelige 101-serie van Ancestors. Waar het eerste deel ging over ontdekking en overleven, wordt in de tweede video vertelt hoe de speler kracht moet vinden in aantallen. Patrice Désilets, creatief regisseur bij Private Division, legt uit dat het uitbreiden van de apenclan belangrijk is om te kunnen evolueren. De hoeveelheid middelen in een bepaald gebied is echter beperkt, waardoor nieuwe omgevingen ontdekt moeten worden voor nieuwe bronnen van voedsel, water en onderdak.

Bekijk ook onze Gameplay Update van Ancestors: The Humankind Odyssey en lees ons interview met Patrice Désilets over Ancestors, Assassin’s Creed en Amsterdam: 1666.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou