Releasedatum aangekondigd voor remake van Shadow of the Beast | Gamer.nl

Releasedatum aangekondigd voor remake van Shadow of the Beast | Gamer.nl

Ontwikkelaar Heavy Spectrum heeft een releasedatum vrijgegeven voor de remake van Shadow of the Beast. De titel wordt op 17 mei uitgegeven in Europa.

De remake van Shadow of the Beast voegt een aantal dingen toe aan de game. Zo is het gevecht ysteem verbeterd en worden de graphics volledig in 3D afgebeeld. De ontwikkelaar legt de nadruk op de prestaties van het spel en is van plan de remake in 60fps te vertonen. Net als in het origineel besturen spelers Aarbron, een bevrijde slaaf die de wereld van Karamoon verkent.

Shadow of the Beast werd oorspronkelijk in 1989 uitgegeven voor Commodore Amiga en verscheen later op meerdere plaftorms als Super Nintendo en Sega Mega Drive. De sidescroller stond bekend om zijn indrukwekkende graphics door het gebruik van meerdere meerdere kleuren en een bewegende parallax-achtergrond. Twee vervolgen werden uitgegeven in de jaren ’90.

Gebruikers die de remake reserveren, krijgen een gratis dynamisch thema met illustraties van Roger Dean, die eerder werkte aan de originele Shadow of the Beast en het vervolg.

De remake van Shadow of the Beast wordt op 17 mei exclusief uitgebracht voor PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou