Nieuws

Releasedatum A Plague Tale: Requiem mogelijk gelekt

Trophy-lijst is ook uitgelekt

Geschreven door Michel Musters op
De releasedatum van A Plague Tale: Requiem is mogelijk uitgelekt.

Op de Xbox Store wordt namelijk vermeld dat de game op 17 juni uitkomt. Daar staat echter wel het jaartal 2021 bij - fans speculeren dat dit om een foutje gaat, maar dat 17 juni wel echt kan zijn. Dit valt namelijk op een vrijdag, de dag dat games meestal uitkomen. Officieel is er echter nog geen releasedatum voor het spel bekend. Ook een Trophy-lijst voor game lijkt uitgelekt en is hier te bekijken.

A Plague Tale: Requiem is het vervolg op A Plague Tale: Innocence. De eerste game speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. In het vervolg keren Amicia en Hugo terug.

A Plague Tale: Requiem komt uit op Xbox Series X en S, PlayStation 5 en pc. Ook komt het spel meteen op release op Game Pass te staan. Op Nintendo Switch komt de game via cloud streaming uit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Diego Maradona tijdelijk niet beschikbaar in Fifa 22 Fortnite haalt meer dan 45 miljoen euro op voor slachtoffers Oekraïne
0

Reacties op: Releasedatum A Plague Tale: Requiem mogelijk gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.