Release van Black Adam in Multiversus tijdelijk uitgesteld

Release van Black Adam in Multiversus tijdelijk uitgesteld

Black Adam zou vandaag eigenlijk aan Multiversus worden toegevoegd, maar het personage is op het laatste moment uitgesteld.

Op social media meldt de ontwikkelaar dat Black Adam er nog niet helemaal klaar voor is, al wordt een precieze reden niet gegeven. Ook is niet bekend wanneer het personage dan naar Multiversus komt, maar aangezien dit seizoen op 15 november eindigt kan het nooit lang duren. Naast Black Adam moet de update ook een nieuwe arcademodus toevoegen.

Het is niet voor het eerst dat de release van een personage in Multiversus wordt uitgesteld. Voorheen werd Gizmo op het laatste moment uitgesteld. Het ging toen uiteindelijk om een paar dagen.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe bevalt Multiverse bij de gamer.nl community? Ik was twijfelachtig maar ging automatisch elke dag spelen en doe dat nu nog steeds. Verassend minder button mashy dan ik dacht dat het zou zijn.

0

Aanbevolen voor jou