Release Super Smash Bros. Wii U vervroegd naar november | Gamer.nl

Release Super Smash Bros. Wii U vervroegd naar november | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Nintendo geeft geen reden voor het naar voren halen van de releasedatum. In de Verenigde Staten komt de game op 21 november uit. In Japan staat de releasedatum nog op 6 december, maar mogelijk verandert dit nog.

Naast de game brengt Nintendo ook een bundel uit waarin de game en de GameCube-controlleradapter in zit. Met deze adapter kunnen er GameCube-controllers aan de Wii U gekoppeld worden, waarmee Smash Bros. ook gespeeld kan worden. De adapter komt ook los te koop. Daarnaast komt er ook een lo e GameCube-controller met het Smash Bros.-logo uit op 28 november. De amiibo-bundel, waarin naast de game een Mario-amiibofigurine zit, verschijnt nog wel op 5 december.

Super Smash Bros. voor Wii U is het nieuwste deel in de vechtserie, waarin bekende en minder bekende Nintendo-personages met elkaar op de vuist gaat. De game is onlangs ook op de 3DS uitgekomen. De Wii U-versie bevat dezelfde personages, maar wel nieuwe modi en stages. Ook is het mogelijk om de multiplayer met acht personen te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou