Registratie pc-alfa Rainbow Six Siege geopend | Gamer.nl

Registratie pc-alfa Rainbow Six Siege geopend | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Om in aanmerking te komen moeten spelers beschikken over een Uplay-account. De alfa is alleen beschikbaar in Europa en de Verenigde Staten en richt zich op het multiplayer-aspect van het spel. Binnenkort wordt ook de start- en einddatum bekend gemaakt. Aanmelden voor de alfa kan hier.

De systeemeisen voor de alfa zijn als volgt: Windows 7, 8, 8.1, x64 CPU: Intel Core i5-2500K or AMD FX-8120 Eight-Core CPU Speed: 3.3 GHz (aanbevolen), 2.6 GHz (minimum) RAM: 8 GB GPU: Nvidia GeForce GTX 670 or AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X VRAM: 2 GB.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege moet dit jaar nog verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou