Regisseur werkt niet langer aan BioShock-film | Gamer.nl

Regisseur werkt niet langer aan BioShock-film | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is onduidelijk of Fresnadillo, onder bekend als de regi eur van 28 Weeks Later, de regie überhaupt nog gaat oppakken: "Om heel eerlijk te zijn ben ik daar helemaal niet meer mee bezig en ontwikkel ik nu andere dingen", vertelt de regi eur. "Op dit moment ligt de productie stil. De studio en het gamebedrijf, zij moeten een of andere overeenkomst bereiken over het budget en de leeftijdcla ificatie."

Al in februari 2011 werd bekend dat de productie van de film on hold was gezet. Het grootste probleem is dat de gamemakers een film voor volwa enen willen maken, maar dat de film hiervoor te duur dreigde te worden. Films voor een volwa en publiek leveren in de Verenigde Staten minder op dan een film die ook voor tieners geschikt is, en krijgen daarom ook minder financiering. Het is de vraag of de BioShock-film er überhaupt nog komt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou