Regisseur Uncharted-film stapt op | Gamer.nl

Regisseur Uncharted-film stapt op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Meningsverschillen tu en Ru ell en Sony over de creatieve invulling van het project zijn hier de reden van. De twee partijen zouden op goede voet uit elkaar zijn gegaan. Sony gaat op zoek naar een nieuwe schrijver en regi eur om aan de slag te gaan met het script, waarvan er reeds een eerste versie klaarligt.

Het is onduidelijk wat dit betekent voor de acteurs in de film. Ru ell had Mark Wahlberg aangetrokken voor de hoofdrol, nadat hij met de acteur had samengewerkt in The Fighter. Ook Robert de Niro en Joe Pesci zouden mogelijk hun opwachting maken in de film. Gezien er een nieuwe regi eur en nieuwe schrijver aangetrokken worden, is het volgens Variety waarschijnlijk dat het project ook nieuwe acteurs krijgt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou