Regisseur S.S. Rajamouli gefacecaptured door Hideo Kojima

Regisseur S.S. Rajamouli gefacecaptured door Hideo Kojima

Hideo Kojima heeft onlangs S.S. Rajamouli, de Indiase regisseur van films als RRR, gefacecaptured.

In foto's op de Instagram-pagina van Kojima is te zien hoe het gezicht van de regisseur gecaptured wordt. Het is niet bekend waar de ontwikkelaar dit voor gedaan heeft. De foto's zijn hieronder te zien.

Fans speculeren dat het capturen heeft plaatsgevonden voor een mogelijk vervolg op Death Stranding. In de eerste Death Stranding speelden ook allerlei mensen waar Kojima contact mee had of respect voor had kleine rolletjes, waaronder PlayStation Studios-hoofd Hermen Hulst en The Game Awards-presentator Geoff Keighley.

Vooralsnog is er nog maar nauwelijks iets bekend over de game of games waar Kojima met zijn studio Kojima Productions aan werkt. Duidelijk is dat Kojima een project maakt die tot stand is gekomen via de cloudtechnologie van Microsoft. Ook hint Kojima met enkele uitgebrachte posters naar een nieuwe game. Via die posters is onthuld dat actrice Elle Fanning in ieder geval een rol heeft in een nieuwe game, al is er ook een tweede poster met een nog onbekende actrice. Tot slot gaan er al geruime tijd geruchten over een horrorgame genaamd Overdose.

S.S. Rajamouli is een gerenommeerd regisseur van vele Indiase films. Hoewel hij in India al jaren een begrip is, heeft hij internationaal veel bekendheid gewonnen met de dit jaar verschenen actiefilm RRR.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat Sony de kans zou verkwisten om niet nog een nieuwe system seller uit Kojima te trekken. Death Stranding 2 zal ongetwijfeld verkopen maar het gaat niet die Demon's Souls, Bloodborne, Death Stranding lading hebben. De kracht van Kojima is om met iets geheel nieuws op de proppen te kunnen komen. Laat de man vooral aan een nieuwe wereld werken. Aan de andere kant - misschien is die nieuwe system seller bij FromSoft in ontwikkeling. Who knows.

0

Aanbevolen voor jou