Regisseur Monster Hunter-film denkt al na over vervolgen

Regisseur Monster Hunter-film denkt al na over vervolgen

Paul W.S. Anderson, de regisseur van de aankomende verfilming van Monster Hunter, denkt al na over vervolgfilms.

Dat blijkt uit een recent interview met de regisseur en zijn vrouw Milla Jovovich, die een hoofdrol in de film heeft. "Er zitten honderden monsters (in de game)", aldus Anderson. "Ik kan er maar vijf of zes gebruiken in de film. Het is een grote, leuke wereld waar we alleen nog maar de oppervlakte van hebben verkend."

Jovovich laat weten dat haar man al aan een script werkt. "We zouden het geweldig vinden om nog een film te maken. Hopelijk gaan mensen er van houden, want ik weet dat Paul er graag nog een zou maken. Hij schrijft al iets."

Anderson is geen vreemde wat betreft gameverfilmingen: hij maakte eerder de zes Resident Evil-films. Ook daarin speelde Jovovich de hoofdrol. De Monster Hunter-film had eerder dit jaar uit moeten komen, maar verschijnt door het coronavirus begin december. Hieronder is de trailer nog eens te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ach, je kunt zeggen wat je wilt, maar zijn films zijn wel altijd vermakend, gewoon verstand op nul en kijken. En elke gamer heeft zo zijn eigen visie wat die verwacht van een verfilming, Anderson is ook een vervente gamer en heeft dus ook zo zijn ideeen, en die komen dan niet overeen met wat enkele andere gamers denken, en die gaan dan weer schreeuwen en huilen..

0
test

@SuperDre Zo zie ik het dus ook. Zolang je de resident evil films los ziet van de games, en niet teveel verwacht, dan is t prima. Het is pulp, en pulp is af en toe ook prima.

0

Kijk... hoe slecht de meeste Resident Evil films ook mogen zijn, er zit tenminste iets van een verhaal in en zelfs de films zonder verhaal hebben nog zombie raggen en extreem slecht acteerwerk ter vermaak. Maar Monster Hunter :s De trailer doet me denken aan Kong: Skull Island, maar dan zonder de vermakelijke elementen.

0
test

@gimbal2 Hoe weet jij dan of de film geen verhaal zal hebben? je hebt alleen nog maar een trailer gezien.

0

Aanbevolen voor jou