Regisseur Marvel's Avengers keert terug bij Naughty Dog

Regisseur Marvel's Avengers keert terug bij Naughty Dog

Shaun Escayg, de regisseur van het vorig jaar verschenen Marvel's Avengers, is teruggekeerd naar zijn vorige werkgever: Naughty Dog.

Dat blijkt uit een tweet. Hij plaatste een foto van een koffiemok met het Naughty Dog-logo erop en meldde dat hij blij is dat hij "terug is bij de Dogs". Naughty Dog retweette het bericht. De studio gaf aan zin te hebben om "geweldige dingen" met Escayg te ondernemen.

Escayg was de cinematische animator van The Last of Us en Uncharted 4 en regisseerde Uncharted: The Lost Legacy. Daarna vertrok hij naar ontwikkelstudio Crystal Dynamics - tegenwoord eigendom van Square Enix - waar hij het vorig jaar verschenen Marvel's Avengers regisseerde.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bijzonder dat de regisseur van een van de meest cringy singleplayer ervaringen die in hele hele lange tijd gespeeld heb (avengers) tegelijkertijd ook verantwoordelijk is voor het redelijk briljante uncharted lost legacy. Behoorlijk contrast!

0
test

@nicster komt misschien niet perse door hem maar door de uitgever. Kijk naar Zack Snyder versie van justice league en de Josh wheedon versie die hem aanpaste voor wb en film was zo groot verschil tussen beide.

0

Aanbevolen voor jou