'Regisseur ging de foute kant op met Uncharted-film' | Gamer.nl

'Regisseur ging de foute kant op met Uncharted-film' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ru ell had zijn script losjes gebaseerd op het verhaal rond Nathan Drake. Zo vond hij het een goed idee de film te laten draaien om een hele familie, ondanks dat de games echt om Nathan Drake draaien, een enkele avonturier op zoek naar schatten. Zijn script zou zodoende betrekkelijk weinig raakvlakken hebben gehad met de Uncharted-games.

Ru ell was gefascineerd door het idee van "een familie van wie krachten gerespecteerd worden binnen de internationale wereld van kunst en antieken... [Een familie] die het opneemt tegen staatshoofden en leiders van musea om rechtvaardigheid te brengen".

Wahlberg

Na het opstappen van Ru ell is het hoogst onwaarschijnlijk dat Mark Wahlberg nog de rol van Nathan Drake gaat vertolken. Ru ell had Wahlberg aangetrokken nadat deze in zijn laatste film, The Fighter, speelde. Ook wilde Ru ell Robert de Niro en Joe Pesci in de film hebben, als familieleden van Nathan Drake. De kans dat zij nog in de film zullen verschijnen, is klein.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou